Praktisch

Algemeen

Traditiegetrouw houden we ook dit jaar vast aan onze vaste stek: het Brouwerspark te Menen. Daar kunt u op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni terecht voor een gevarieerd muzikaal programma in een gezellige sfeer met een drankje of een snack.

Camping

Festivalgangers die op zoek zijn naar een plaats om hun tent op te slaan verwijzen we naar jaarlijkse traditie graag door naar de terreinen van Chiro “Mjinde” in de Stijn Streuvelslaan 42 te Menen. Daar wordt een camping georganiseerd. Reserveren wordt zeker voor grotere groepen aangeraden! Meer info hierover volgt in de komende maanden.

Ter info: Dit is geen officiële “GRENSROCK camping” en bijgevolg kan vzw Grensrock niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen, verliezen of beschadiging op en rond de camping.

Drank

Drank is te koop op de festivalweide (drankjetons te verkrijgen aan onze ticketkoten). Eigen drank is verboden en dit hoofdzakelijk om de toegang tot Grensrock jaar na jaar GRATIS te kunnen houden.

Fietsenstalling

Ook dit jaar richten wij een bewaakte fietsenstalling in zodat je je fiets veilig op stal kunt zetten tijdens het festival.

Gratis

De toegang tot Grensrock is nog steeds volledig GRATIS!!!

Mindervaliden

We zorgen er voor dat ook mindervaliden van alle geneugten op Grensrock kunnen meegenieten. Er zijn verharde paden doorheen het park en op de festivalweide liggen stroken rijplaten om ook toegang te hebben op de festivalweide net voor het  podium. Onze stewards zijn steeds bereid om een handje toe te steken mocht dit nodig zijn. Uiteraard zijn er ook aangepaste sanitaire voorzieningen.

Sponsoring

Geïnteresseerd om Grensrock te sponsoren en zo je bedrijf /organisatie in de kijker te zetten via onze affiches/flyers/website of lichtkrant op de festivalweide? Neem gerust contact op met tom@grensrock.be of johan@grensrock.be.

Veiligheid

Om ons festival op een veilige manier te kunnen laten verlopen zijn onderstaande zaken ten strengste verboden:

  • loslopende honden
  • glas
  • messen of scherpe voorwerpen

Locatie