Ga naar de inhoud

Hideous

23 juni 2023
19u10 - 19u50


Hideous is het gloednieuw samengesteld gezin van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot). Beiden verdienden ze al meer dan hun strepen bij de genoemde projecten, maar ze besloten om hun krachten te bundelen. Hideous brengt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren ’90. Rechtdoor zonder nadenken, zonder het belang van een zwevende melodie te onderschatten. In november 2022 brachten ze hun eerste single uit, genaamd ‘Curse’. Een single die meteen de maturiteit, ervaring en gedrevenheid van de bandleden illustreert. De single maakt meteen duidelijk dat dit niet zomaar een nevenprojectje is maar wel een band van lange adem.

De band werkt bij het verschijnen van dit artikel keihard aan de volgende singles die ergens in het voorjaar in de ether gezwierd zullen worden. Hideous ging ondertussen ook op de koffie bij Studio Brussel, 3FM, en was in december band van maand op WILLY.

Nice to know:

  • Naast Hideous spelen Guillaume Lamont en Tim Leyman nog samen in nog een andere band, Pablo Honey, waarmee ze samen met de heren Jan Coudron en Jason Bernard van King Hiss covers brengen van 90’s grunge(rock) klassiekers van bands zoals Soundgarden, Alice in Chains enz…

Voor fans van: Rhea, Ramkot,…

Curse (Live)