Wipneus & Pim

Wanneer?

Vrijdag 29 juni om 01u15 > 02u30

Omschrijving

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt: een positieve energie-boost!

De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid het zelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is.

De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak, dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek!

In 2017 was het 20 jarig jubileum van Wipneus & Pim, wat gevierd is met een tour langs de Nederlandse poppodia………….. . “We Love Classics”!

Vanuit het verleden zijn de legendarische optredens op Parkpop (met ome Willem), Pinkpop en Lowlands bekend. Een greep uit meer recentere successen: de Ziggodome (538XXL, 12,5 jaar Evers Staat Op), de Nijmeegse Vierdaagse, Concert at sea, de Amstel Curaçao, Dutch Valley en bv Back at Sea.

Genre?

Disco, Dance

Waarom op Grensrock?

Bij hun passage op Grensrock 2006 prijkten ze als “vreemde eend in de bijt” op de affiche.

Er werd dan ook met veel belangstelling uitgekeken naar hun show.

Het werd een feestje van de eerste tot de laatste minuut waar nu nog velen die erbij waren zalige herinneringen aan hebben.

REPEAT!!!

Wipneus en Pim Promo

Wipneus en Pim @ Lowlands