Ga naar de inhoud

28 juni 2024
01u20 - 02u20


Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL.

Nu-Metal heeft voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millennial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de schreeuw van Chester Bennington of de gemaskerde tronie van Corey Taylor? Daarnaast zorgde het voor het laatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Elke dag snoeiharde riffs en beukende drums op radio en tv. Vandaag is dit praktisch ondenkbaar geworden.

Hoog tijd dus voor een passend eerbetoon! Bizkit Park neemt de taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte. ‘Keep on rollin’ baby, you know what time it is.’

Vijf in “obligate ADIDAS outfit” uitgedoste gasten zullen ons op Grensrock voor een uurtje terug katapulteren naar de good old nineties/nillies. Voor velen onder ons publiek wellicht de hoogdagen van hun jeugd. Alle classics uit dit weergaloze tijdperk passeren de revue in een wervelende, naadloze en energieke set. 

Nice to know: 

  • Bizkit Park is wellicht de meest toonaangevende tribute/coverband van ons land. Getuige daarvan het feit dat ze in 2022 de Mainstage van Pukkelpop mochten openen.                        
  • In maart staan ze in een hopeloos uitverkochte AB (grote zaal) om hun 10 jarig bestaan muzikaal in de verf te zetten. Een stunt van formaat!

Voor fans van: Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Deftones, Disturbed, …

Let's get rollin'

Live at Pukkelpop 2022 || Toxicity + Crawling