Praktisch

Locatie

Traditiegetrouw houden we ook dit jaar vast aan onze vaste stek: het Brouwerspark te Menen.

Toegang

Dit jaar is er slechts 1 ingang nl. in de Kortrijkstraat via de piketpoort ter hoogte van de A. Debunnestraat en 1 uitgang nl. in de Kortrijkstraat via de piketteert ter hoogte van café Brouwerspark.

De in- en uitgang via de Bruggestraat (tekenacademie) zal NIET toegankelijk zijn!

Drank

Drank is te koop op de festivalweide (drankjetons te verkrijgen aan onze ticketkoten). Eigen drank is verboden en dit hoofdzakelijk om de toegang tot Grensrock jaar na jaar GRATIS te kunnen houden.

Fietsenstalling

Ook dit jaar richten wij een bewaakte fietsenstalling in zodat je je fiets veilig op stal kunt zetten tijdens het festival.

Dit kan op de parking op de hoek van de Kortrijkstraat en de Donkerstraat.

Gratis

De toegang tot Grensrock is nog steeds volledig GRATIS!!!

Mindervaliden

We zorgen er voor dat ook mindervaliden van alle geneugten op Grensrock kunnen meegenieten. Er zijn verharde paden doorheen het park en op de festivalweide liggen stroken rijplaten om ook toegang te hebben op de festivalweide net voor het  podium. Onze stewards zijn steeds bereid om een handje toe te steken mocht dit nodig zijn. Uiteraard zijn er ook aangepaste sanitaire voorzieningen.

Sponsoring

Geïnteresseerd om Grensrock te sponsoren en zo je bedrijf /organisatie in de kijker te zetten via onze affiches/flyers/website of lichtkrant op de festivalweide? Neem gerust contact op met tom@grensrock.be of johan@grensrock.be.

Veiligheid

Om ons festival op een veilige manier te kunnen laten verlopen zijn onderstaande zaken ten strengste verboden:

  • loslopende honden
  • glas
  • messen of scherpe voorwerpen

De stewards hebben het recht om u te vragen uw handtas, jas,… te openen ter controle. Bij weigering kan de toegang tot het festival worden geweigerd.