Ga naar de inhoud

28 juni 2024
23u35 - 00u35


i.s.m. Koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen en het cultuurforum van Stad Menen  

Tijd voor een specialleke? ’t Zal nog niet zijn…. Ozark Henry hoeven we u wellicht niet meer te introduceren. Het alter ego van Piet Goddaer heeft de laatste decennia al heel wat muzikale adelbrieven verzameld met menig muzikale projecten die hij als singer-songwriter uit z’n mouw wist te schudden. Naast een resem (gouden) platen die vlotjes hun plaats vonden op de tijdlijn van de Belpop geschiedenis waagt hij zich zo nu en dan aan een minder alledaags project. Zo was hij onder andere te gast op de Nights of the Proms, nam hij de plaat Paramount op waar hij begeleid wordt door het Nationaal Orkest van België, speelde hij mee in de film Gutterdämmerung, een rockmuziekfilm uit 2016 waar hij naast grootheden als Iggy Pop, Grace Jones, Henry Rollins, Lemmy, Tom Araya, Slash en Josh Homme op het witte doek te zien is, deed hij mee aan “Liefde voor Muziek” enzovoort.

Binnenkort kan hier nog zo’n “specialleke” aan toegevoegd worden. Ozark Henry zal namelijk de handen in elkaar slaan met de Koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef Menen en Grensrock om een exclusieve show uit te werken. Verwacht je aan een show stampvol hits die Ozark Henry zal brengen onder begeleiding van een band én een 60-koppig harmonieorkest onder leiding van dirigente Astrid Lecluyse.

De Volksharmonie van Menen heeft in het verleden met hun Nieuwjaarsconcerten en de Parkproms al meermaals bewezen dat ze van geen kleintje vervaard zijn en dat hun doorwinterde muzikanten een garantie op succes zijn voor dergelijk project.

Dit wordt sowieso een hoogtepunt op Grensrock 2024. Zorg dat je erbij bent!!

Nice to know:

  • Piet Goddaer  is naast singer-songwriter ook een pionier op vlak van 3D audio of immersive sound. Hij won in 2021 de Prof Award voor innovatie voor z’n werk hierrond.
  • Ozark Henry speelde in z’n carrière al op menig grote festivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop en Pinkpop.

Eerdere passages op Grensrock:  2018 (zonder harmonie) 

Voor fans van: Ozark Henry en een vleugje klassieke muziek.

I'm Your Sacrifice